Sider

Del på Facebook

Del

11. apr. 2010

Valgets kvaler: Skole eller jobb?

Jeg sitter, bare noen dager før siste frist for å søke på skoler går ut, å funderer. Skal jeg gå videre på skole, eller gå i lære eller være assistent?

Har absolutt ingen anelse om hva jeg vil velge. Får jeg tilbud (har allerede sendt ut søknader til jobber) så er jeg i himmelriket, det samme ville det vært om jeg ble tatt opp på skole. Hva ville du valgt? Å hvorfor?


Ellers vet jeg jo at i dag er det søndag og til uken venter en sammarbeidsoppgave med eksponerings design. Nesten sånn at jeg vil det skal bli mandag NÅ! Det blir veldig morro! Jeg synes interiør er kjempe spennende å fotografere, så det blir to uker med mye kreativitet og spennende oppgaver. Gleder meg masse! Dessuten har mitt nye kamera kommer, "Im so excited!" :D Så nå bruker jeg Canon 5D Mark II med 24-70mm 2.8 objektiv. Fløtters! :D


Men igjen - hva ville du valgt? Og hvorfor?

1 kommentar:

  1. Jeg ville tenkt på hvor jeg ville i fremtiden, hva ser du for deg? Har du allerede den utdannelsen du trenger for å komme dit du vil? Har du muligheten til å få en jobb du ønsker, uten mer utdannelse?

    Hvordan er jobbmulighetene?

    Jeg tror jeg, i din situasjon (i den grad jeg kjenner til den...) ville søkt på skolen (svar fristen er jo ikke enda uansett) Så ville jeg søkt jobber samtidig, på den måten hadde jeg kjøpt meg mer tid, og sett hva slags muligheter som dukker opp til sommeren/høsten :)

    Uansett, tenk på hva du vil, og ønsker, det ville i allefall jeg gjort :) Lykke til!

    SvarSlett

Søk i denne bloggen