Sider

Del på Facebook

Del

12. sep. 2010

Må være en førstegang for alt!

Jeg var så heldig å få bli med på fotballkamp på Lerkendal i kveld. RBK mot Viking, endte opp med 1-1. Har ikke peiling på fotball i det heletatt, men jeg synes det er gøy å se på. Hvertfall live, stemningen er til å ta og føle på. Anbefalles å reise på fotballkamp. Neste jeg vil på er RBK mot VIF 3.oktober. Noen som vil være med?Anyway, kan noen forklare med hva offside regelen går ut på? Å hva betyr kortene?? Haha...

(Bildene er tatt med en lødden LG telefon, beklager kvaliteten! :D)


Kos dere! :D

1 kommentar:

 1. Gult kort i fotball blir tildelt av dommeren til en spiller som bryter regelverket. Dette kortet skal være en straff og en advarsel. Hvis en spiller som er tildelt gult kort og senere gjør en ny forseelse som tilsvarer gult kort blir dermed tildelt rødt kort som vil si at spilleren utvises fra kampen og må sone en karantene.

  I fotball er en spiller i offsideposisjon dersom han er nærmere mållinjen enn ballen og nest siste motstander. En spiller i offsideposisjon skal kun straffes for offside hvis han, i det øyeblikket ballen berøres eller spilles av medspiller, etter dommerens oppfatning, deltar i aktivt område ved at han:
  • blander seg inn i spillet, eller
  • forstyrrer en motspiller, eller
  • oppnår en fordel av sin offside posisjon.

  Resurs: Wikipedia. ;)

  Blir gjerne med på RBK - VIF den 3.okt ;)

  SvarSlett

Søk i denne bloggen