Sider

Del på Facebook

Del

9. nov. 2009

Aktbildene fra fredagens shootJeg selv er fornøyd med bildene. Modellen var flink og synes vi fikk til mye spennede. Hva synes dere da?

Liker utsnitt fra kroppen, det er mer spennende enn hele synes jeg. Det var artig å prøve seg frem i studio, siden dette er første gang jeg fotograferte akt. Lyssettingen var ikke så vanskelig, men prøvde å male med lys hjemme. DET var vanskelig. Bildene ble ikke helt slik jeg ventet, men jeg tipper det er enkelere i studio. Kult å prøve seg frem på noe man ikke har gjort før. Spesielt når en blir selv så fornøyd med resultatet. Bildene i denne serien jeg liker aller best må være med armene og litt av overkroppen og der hvor vi bare ser litt av bena. Husk at en alltid kan croppe bildene slik at man får det utsnittet man ønsker. For selv om et bilde ikke er like kult med en gang, kan bildene bli kule hvis en tør å beskjære litt i dem. Bare passe på så ikke pixlene blir helt ødelagte. Jeg brukte ISO 100 og en 50mm f1,4, som jeg liker best. Den er flott på portretter og close ups synes jeg! Har dere noen erfaringer ved bruk av 50mm? Hvorfor liker du den, eller ikke liker den?
Hvilke objektiv liker du aller best å jobbe med og hvorfor?

Nå er det natta på meg kjenner jeg.
Enda en dag med bilderedigering venter med i morgen. Men jeg trives med det, blir bare mer og mer venn med Photoshop føler jeg. Det er et verktøy som er uvurderlig i følge min mening. Det er så lettvint, men samtidig skikkelig vanskelig å sette seg inn i.
Trodde jeg kunne alt jeg, i PS, men den gang ei! Sånn er det når en tror en er verdensmester i alt. Etter at jeg begynte på Idefagskolen, fotofag, så har utrolig masse kunnskap satt seg. Amatør fotografer der ute, det er verdt pengene å gå her!

Natta folkens, nyt bildene. Så skal jeg få lagt ut nye snart!

Forresten, vil DU være modell for en dag?
Let me know :D


Nattaklemmer fra June Helander

2 kommentarer:

 1. Likte bildene dine veldig godt, og må si at jeg elsker PS, og ser på det som et verktøy som forbedrer bildene. Ikke alle er like enig i det, tror jeg, men de om det ;-)
  Drømmen min er fotoskole en gang... men time will show!

  SvarSlett
 2. Takk for det Tone. Jeg anbefaller fotofag på Idefagskolen i Tønsberg. Folk fra hele landet og i alle aldre går der. Supert sted for å utvide vennekretsen og for å knytte kontakter. Hjertlig velkommen til å søke når du kan! :D

  Ha en god kveld.
  - June

  SvarSlett

Søk i denne bloggen