Sider

Del på Facebook

Del

11. nov. 2009

Fotomuseum, perfekt nabo!

God kveld alle dere der ute.

Jeg vil gjerne dele dette utrolig bra museumet vi har her i Horten. Preus Fotomuseum ligger ute på Karljohansvern (som jeg igjen kaller for indrefileten i Horten :). Fotomuseumet har alltid flotte utstillinger å vise folket, de har også et fullspekket bibliotek med allverdens bøker om foto, fotohistorie, fotografer og alt innen spekteret foto. De har også utrolig mye gammelt fotoutstyr som du kan titte på gjennom glass. En inspirasjon å være der, både i museumet og biblioteket. I tillegg til museum og bibliotek kan du også få kjøpt deg noe å spise, bøker og de har et eget konserveringsavdeling som er finansiert av Norsk kulturråd. For museet har en helt egen samling av fotografier. De arrangerer også seminarer/workshops om identifisering, håndtering og bevaring av fotografisk materiale og digitale trykk. Spennende!

Preus museum tilbyr gratis omvisning hver søndag klokken 13.00. Ikke nok med det, men også omvisning og undervisning for skoleklasser, dette burde IDEFAGSKOLEN gjort også! Bjørn, Trine, David... Hva med å gjøre dette en gang? Skader ikke med litt historie =)

Akkurat nå har de en utstilling som heter "Kunsten å falle" det er fotografier av norsk performance og prosesskunst fra 1966 - 2009.

Jeg vil gjerne invitere alle dit for å ta en titt! Supert sted.
Link, så du kan lese mer: Preus Fotomuseum
Les også mer her!

4 kommentarer:

 1. Hei June!
  Vi har planlagt en tur til Preus på nyåret:)

  SvarSlett
 2. Vi hadde åpning på fantastisk fin ny basisutstilling i dag og den burde dere idefagere komme å se..

  Christine- arbeidsmaur på Preus Museum:)

  SvarSlett
 3. Ja, det håper jeg vi skal snart :D
  Takk for innlegg Christine

  SvarSlett

Søk i denne bloggen